Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Mai 22, 2012, 10:07:09
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: Suna la 07CONTABIL ( 0726.682245 ) si cere o oferta de pret.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: TVA - Intreprindere Individuala 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: TVA - Intreprindere Individuala  (Citit de 158 ori)
prutix
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Ianuarie 12, 2012, 01:44:22 »

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu TVA-ul
Detin un II, doresc sa import produse electronice din China, la care se achita TVA in vama de 24%. Produsele “x” costa 100 lei, la care se adauga TVA-ul in vama, rezultand un cost de 124lei. La acesta se adauga adaosul meu de 50%, rezulta un pret de vanzare de 186 lei.
1. Intreprinderea Individuala este recent inregistrata la Registrul Comertului, trebuie inregistrata la finante. Cum e bine, platitoare sau neplatitoare de TVA? Cifra de afaceri nu va fi mare.
2. Pretul de vanzare de 186 lei pe care il ofer clientului este cu TVA inclus?
3. Daca doresc sa vand aceste produse “x”, la un ONG, ce pret voi incasa eu, cel cu TVA sau fara TVA?
4. TVA-ul pe care eu il platesc in vama este deductibil?
Multumesc anticipat.
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: TVA - Intreprindere Individuala « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!