Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Mai 22, 2012, 09:28:25
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: Suna la 07CONTABIL ( 0726.682245 ) si cere o oferta de pret.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: Rambursare TVA 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: Rambursare TVA  (Citit de 268 ori)
fl
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Noiembrie 10, 2010, 09:13:03 »

O firma desfasoara activitate de intermedieri: are un contract incheiat cu un producator, prin care se angajeaza sa-i gaseasca clienti.  Pentru aceasta,  a efectuat, de la infiintare si pana in prezent (cca 20 de luni), cheltuieli pentru promovarea firmei, neavand nici un fel de venituri. Poate solicita rambursarea tva-ului? In Codul Fiscal, pe la art. 145, se precizeaza ca cheltuielile trebuie sa fie efectuate in scopul obtinerii de venituri, dar nu face precizari referitoare la momentul realizarii lor. Eu am niste potentiali clienti dar la acest moment nu am nici o factura emisa.
Memorat
cabo
Global Moderator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : Noiembrie 11, 2010, 11:14:33 »

Buna ziua, nu cred ca cei de la control o sa va considere cheltuielile deductibile. Asa cum ati spus si dvs in codul fiscal scrie ca toate cheltuielile sunt deductibilie daca sunt in scopul realizarii de venituri, dar veniturile nu exista insa.
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: Rambursare TVA « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!