Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 10:07:57
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: Suna la 07CONTABIL ( 0726.682245 ) si cere o oferta de pret.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  DOCUMENTE, CONTRACTE, DECLARATII, PROGRAME, FISIERE  |  Fisiere  |  Subiect: Opinii privind reflectarea in contab. a op.de fuziune,lichidare,divizare 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: Opinii privind reflectarea in contab. a op.de fuziune,lichidare,divizare  (Citit de 2210 ori)
mstef
Global Moderator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Noiembrie 21, 2006, 11:43:25 »

Opinii privind reflectarea in contab. a op.de fuziune,lichidare,divizare
Memorat
sinzianna
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : Decembrie 19, 2007, 03:24:16 »

Din cate am citit, nu sunt "opinii" decat pentru fuziune si absorbtie...
Am si eu o intrebare:
CAZ:
Lichidarea societatilor in cazul in care NU se acopera datoriile din valorificarea patrimoniului si NU se poate cere atragerea raspunderii administratorului iar creditorii aproba inchiderea procedurii insolventei si radierea acesteia (in acest fel , mi se pare mie, sau renunta la datoria asupra societatii?)
INTREBARE:
In Bilantul de inchidere mai figureaza datoriile ramase neacoperite?
Atata vreme, asa cum spuneam, prin aprobarea inchiderii procedurii si dizolvarea soc., creditorii renunta la dreptul de a mai actiona societatea pentru recuperarea debitului.

P.S. Cazul descris, cel mai des intalnit, nu este descris in normele metodologice la 1376.
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  DOCUMENTE, CONTRACTE, DECLARATII, PROGRAME, FISIERE  |  Fisiere  |  Subiect: Opinii privind reflectarea in contab. a op.de fuziune,lichidare,divizare « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!