Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Mai 22, 2012, 09:05:54
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: Suna la 07CONTABIL ( 0726.682245 ) si cere o oferta de pret.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  C.E.C.C.A.R.  |  Informatii diverse  |  Subiect: Elena Intreaba: "evitare stagiu 3 ani" 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: Elena Intreaba: "evitare stagiu 3 ani"  (Citit de 4105 ori)
Bogdan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : Octombrie 15, 2006, 07:33:58 »

Hello hello!
Am auzit prin "vecini" ca daca faci si prezinti toate lucrarile de stagiu aferente celor 3 ani, CECCAR-ul te-ar chema sa dai examenul de aptitudini chiar si numai dupa doar un an de stagiu efectiv.
O fi adevarat?
As fii in stare sa pierd 3 saptamani pentru lucrari (6 la numar ar fi) numai sa nu pierd 3 ani in stagiu.
Eu sunt inscrisa la filiala Calarasi a CECCAR si o sa ma interesez ...sa vad poate se poate.
Memorat

iren
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : Noiembrie 18, 2006, 01:30:30 »

in fiecare an se fac derogari de la stagiu, binenteles...dar aceste derogari se anunta foarte tarziu si, intr-adevar, iti cer acele 6 lucrari (din materii diferite).
Nu este o regula scrisa.
De exemplu, anul trecut, pentru derogare de la stagiu, am facut o cerere presedintelui CECCAR. El mi-a dat raspunsul cu 5 zile inainte de examenul de aptitudini. Am facut acele lucrari si am invatat pentru examen desi nu aveam certitudinea ca mi se va aproba cererea. Aceasta cerere a fost aprobata dupa ce s-a confirmat de la filiala ca facusem deja doi ani de stagiu si ca lucrasem in ultimii trei ani (cat ar fi durat stagiul) in domeniul contabilitatii. Nu stiu daca asa este si in judete, dar in bucuresti cam asta este practica.
Cel mai bine te interesezi la filiala si pregatesti lucrarile.
Memorat
Maria
Vizitator
« Raspunde #2 : Noiembrie 22, 2006, 05:33:37 »

Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu dl Toma de la CECCAR. Ideea este ca se poate fenta sistemul.

Bafta multa!
Memorat
Maria
Vizitator
« Raspunde #3 : Noiembrie 22, 2006, 06:05:34 »

Regulamentul privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de exp.contabil si de contabil autorizat la art.34 stipuleaza ca "activitatea desfasurata intr-o societate de profil, membra a Corpului, in calitate de angajat, cu carte de munca, este recunoscuta ca perioada de stagiu efectuat, in ce priveste lucrarile profesionale si pregatirea tehnica; la cerere, la implinirea perioadei de 3 ani, persoanele respective pot solicita organizarea zilelor de pregatire deontologica, in vederea sustinerii examenului de aptitudini".
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  C.E.C.C.A.R.  |  Informatii diverse  |  Subiect: Elena Intreaba: "evitare stagiu 3 ani" « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!