Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 10:23:29
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: www.contabile.ro Oferim contabilitate la cele mai bune preturi.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: PROBLEME LEGATE DE TVA 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: PROBLEME LEGATE DE TVA  (Citit de 471 ori)
LAURABABY
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Mai 14, 2010, 12:23:55 »

SALUT.AM SI EU O PROBLEMA LEGATA DE CONTABILUL MEU.AM O FIRMA DE UN AN DE ZILE PE CARE S-AU FACUT F MULTE ACHIZITII SI NU STIU CUM STA TREABA CU TVA-UL PENTRU CA DE CURAND A VENIT LAMINE SI MI-A SPUS CA TREBUIE SA DAU LA STAT 3000 DE RON CU TOATE CA AM TOT FACUT INVESTITII.NU STIU CUM STA TREABA!UNDE POT SA MA ADRESEZ PRIVIND SITUATIA FIRMEI MELE?VA ROG AJUTATI-MA.
Memorat
victorita
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : Mai 16, 2010, 09:45:36 »

Veniti cu lamuriri suplimentare .Ce fel de achizitii a-ti facut in aceasta perioada ,daca printre ele se afla si cumparari de marfuri care urmeaza a fi vandute si daca a-ti facut vanzari de marfuri ' prestari de sevicii,sau alte activitati din care au rezultat venituri.
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: PROBLEME LEGATE DE TVA « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!