Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Mai 22, 2012, 08:51:52
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: Suna la 07CONTABIL ( 0726.682245 ) si cere o oferta de pret.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: Obtinere CIF european fara schimbare vector fiscal - din 2010 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: Obtinere CIF european fara schimbare vector fiscal - din 2010  (Citit de 877 ori)
KFSandor
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Martie 17, 2010, 03:11:41 »

Suntem un SRL de traduceri, neplatitoare de TVA. Unul dintre clientii nostri, rezident intr-o alta tara a UE, ne solicita incepand cu acest an facturi cu NIF (cod de identificare european, altfel spus CIF cu RO in fata), invocand directivele 2008/8/EC si 2008/9/EC (vezi aici: http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ%3AL%3A2008%3A044%3ASOM%3AEN%3AHTML). Neavand intentia de a deveni platitori de TVA, trebuie totusi sa procuram un NIF de la organele fiscale. INTREBARE: exista vreo reglementare in domeniu in Romania? S-a intreprins ceva in privinta armonizarii cu legislatia europeana (v. linkul de mai sus)? La cine trebuie sa apelez pentru a primi acest NIF fara a schimba vectorul fiscal al societatii? (La incercarile mele la Administratia financiara mi s-a raspuns ca trebuie sa depun cerere pentru transformare in platitor de TVA, adica formularul 010 completat, altfel nu se poate...) Voi aprecia orice raspuns. Multumiri anticipate. Sandor.
Memorat
cabo
Global Moderator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : Martie 18, 2010, 06:29:56 »

buna ziua
spuneti-mi va rog despre ce tara este vorba?
Memorat
KFSandor
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : Martie 18, 2010, 01:37:45 »

Buna ziua! Este vorba de o firma din Ungaria (filiala unei societati luxemburgheze). Multumesc. Sandor
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: Obtinere CIF european fara schimbare vector fiscal - din 2010 « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!