Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 10:44:20
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: Suna la 07CONTABIL ( 0726.682245 ) si cere o oferta de pret.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: Dator la stat? 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] Imprima
Autor Subiect: Dator la stat?  (Citit de 417 ori)
HexString
Vizitator
« : Ianuarie 26, 2010, 06:36:44 »

Buna ziua,

Am o mica problema, am o firma giraimpex, care am preluat-o de la cineva in sepembrie, fiind atunci cu activitatea suspendata, eu am reluat activitatea din 15 septembrie, si am modificat administratorul si asociatul unic, nu am avut nimic pe firma incasari era facuta pentru un curs de dans, dar nu am avut nevoie de firma asa ca am decis sa suspend acum in ianuarie din nou activitatea, de la data de 1 ianuarie 2010. Nu stiu sigur daca contabila a depus ceva sau a fost pe la finainte, eu am fost atunci la registru comertului si am fost acum din nou ca sa suspend firma, in rest nu am facut nimic cu ea, si nici nu stiu ce a facut contabila, pentru ca nu m-a sunat sa imi ceara bani sau ceva de genul. Cam ce ar trebuii sa fac, si cam cat as avea de plata la stat, in legatura cu impozitul forfetar si alte lucruri de genul?

Multumesc mult
Memorat
cabo
Global Moderator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : Ianuarie 28, 2010, 10:34:45 »

buna ziua
daca a-ti reluat activitatea cu 15 sep 2009 atunci aveti de plata impozitul forfetar pentru perioada sep-dec 2009. daca in 2008 nu au fost realizate venituri aveti de plata 122 pt sep si 367 pentru perioada oct-dec 2009. daca nu s-a facut incetarea activitatii de la administratie trimestrial trebuiesc depuse declaratiile pe 0.

sper ca v-am lamurit.
Memorat
Pagini: [1] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  CONTABILITATE  |  Intrebari si raspunsuri  |  Subiect: Dator la stat? « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!