Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Februarie 10, 2012, 02:23:26
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: www.contabile.ro Oferim contabilitate la cele mai bune preturi.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Examene  |  Subiect: examen decembrie 2007 consultant fiscal 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 [2] Imprima
Autor Subiect: examen decembrie 2007 consultant fiscal  (Citit de 11453 ori)
simona2007
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #15 : Decembrie 10, 2007, 12:20:11 »

nu va suparati stie cineva unde sunt afisate grilele care s-au dat ? va multumesc ....
Memorat
BEBE1974
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #16 : Decembrie 10, 2007, 01:45:45 »

momentan , ma intreb daca are sens sa mai incerc sa-l mai dau o data ?! (examenul) ... poate ar trebui sa ma multumesc cu cel de expert contabil care, intr-adevar , imi este util...

Eu sunt expert contabil si am luat din prima incercare examenul de consultanti fiscali!Trebuie sa recunosc ca a fost greu, dar nu imposibil de luat...Nu se poate mentiona faptul ca testele grile au fost grele deoarece ...ele au fost din legislatie...dar depinde cum o intepretezi!
Memorat
llena
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #17 : Decembrie 10, 2007, 02:05:44 »

te felicit ca ai luat examenul de consultant fiscali dar nu cred ca e cazul sa pui asa problema pt ca e foarte greu de crezut ca de data aceasta la fel ca si in noiembrie anul trecut s-au prezentat numai profesionisti contabili slab pregatiti sau mai slabi pregatiti decat cei din martie sau iunie.probabil ca daca o sa vem nevoie de viza unui consultant sau si pt cosultanta o sa apelam la serviciile tale pt ca putem avea incredere ca dai solutiile corecte.
Memorat
cornelush
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #18 : Decembrie 10, 2007, 02:38:47 »

Si eu sunt expert contabil , ca tine si ca multi altii, numai ca n-a fost suficient ca sa iau examenul de consultant fiscal din prima. Si , lasand la o parte modestia, chiar stiu contabilitate , nici la fiscalitate nu stau rau ... Asta e ...n-o sa fac o drama din asta ...
Memorat
violetamargareta
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #19 : Decembrie 11, 2007, 11:55:46 »

mai multi participanti la examenul de consultanti din 8-9 decembrie au trimis un protest catre camera consultantilor care ar fi ca model astfel
Memorat
misu30
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #20 : Ianuarie 12, 2008, 03:23:13 »

salut
poate cineva sa imi trimita testele de la ex de consultant fiscal din decembrie 2007 sau sa imi zica de unde sa le iau?
multumesc
Memorat
lara
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #21 : Ianuarie 13, 2008, 09:18:12 »

teste nu au aparut in decembrie iar subiectele date sunt pe situl cameraconsultantilorfiscali.ro
Memorat
cornelush
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #22 : Februarie 27, 2008, 09:03:36 »

Cine este interesat, in perioada 29-30 martie 2008, se organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal.
Memorat
audit_slobozia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #23 : Martie 03, 2008, 02:37:54 »

Cine este interesat, in perioada 29-30 martie 2008, se organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal.
puteti sa precizati sursa
Memorat
cornelush
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #24 : Martie 05, 2008, 04:54:56 »

intrati pe www.ccfiscali.ro , acolo sunt precizari privind examenul de consultant fiscal.
Memorat
Pagini: 1 [2] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Examene  |  Subiect: examen decembrie 2007 consultant fiscal « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!