Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Februarie 10, 2012, 02:24:59
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: www.contabile.ro Pentru a downloada e necesara inscrierea.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Noutati  |  Subiect: Protest 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 8 Imprima
Sondaj
Intrebare: Sunteti pentru contestatie?
Da   -108 (94.7%)
Mai bine mai asteptam   -0 (0%)
Poate se vor razgandi   -3 (2.6%)
Nu   -3 (2.6%)
Nu stiu   -0 (0%)
Numarul votantilor: 114

Autor Subiect: Protest  (Citit de 26979 ori)
maria37
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #15 : Noiembrie 27, 2006, 11:14:13 »

nu este normal la un examen grila sa nu pleci cu grila martor acasa. asta ca sa nu avem cum sa facem contestatie. pentru ca eu, de ex, nu tin minte toate intrebarile si raspunsurile. ne lipseste baza. si ei stiu prea bine lucrul acesta.
Memorat
audi
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #16 : Noiembrie 27, 2006, 11:25:06 »

Pentru a contesta ceva trebuie sa fiu sigura ca au gresit undeva.Sa nu crezi ca nu mai stiu nimic din teste . Mi-am notat raspunsurile corecte,dupa
sablon , mi-am notat raspunsurile date de mine,dar nu imi aduc aminte exact intrebarile si in cadrul raspunsurilor toate variantele de raspuns.Daca
vreau sa contest ceva nu pot sa fac asa ceva din amintiri.
Memorat
ana maria
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #17 : Noiembrie 27, 2006, 11:11:03 »

Eu am participat si la examenul de auditor din primavara. Am facut contestatie la proba grila (chiar daca am luat peste 7,50), unde am gasit cel putin 8 intrebari cu raspunsuri gresite (am avut grilele prin amabilitatea unui binevoitor care a reusit sa le "sustraga" din sala), am citat in contestatie textul de lege indicand exact legea, articolul, aliniatul unde era raspunsul corect.
Credeti ca a interesat pe cineva, ceva?
Nu s-a solutionat nici o contestatie la proba grila.
Si ce sa fac, sa dau in judecata mareata Camera a Auditorilor?
Memorat
catrangiu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #18 : Noiembrie 27, 2006, 11:19:42 »

Sunt unul dintre participantii la examenul din data de 26. De contestat nu se poate contesta mai nimic pentru ca nu ai cum, nu ai cum sa-ti verifici rezultatul testului. Un protest se poate organiza punandu-se accent pe organizare si modul de formulare a subiectelor. Nu cred ca poate memora cineva cateva mii de pagini din bibliografie in doar 2 luni (tanad cont de data publicarii bibliografiei), mai ales cu avalansa de modificari adusa tuturor actelor normative. Si cu textul legii in fata te intrebi ce au vrut sa spuna. De fapt cred ca au vrut sa ne testeze capacitatea de memorare.
Memorat
carmen mesu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #19 : Noiembrie 27, 2006, 11:28:51 »

Subscriu la protest ,dar nu cred ca se va rezolva ceva. Angry
Memorat
catrangiu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #20 : Noiembrie 27, 2006, 11:33:24 »

Nu cred ca toti cei inscrisi au tratat cu superficialitate acest examen. Ma intreb ce vom obtine prin acest protest. Prin organizarea acestui examen s-a vazut de fapt cum trateaza Ministerul Finantelor pe cei care pun in practica legile.
Memorat
catrangiu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #21 : Noiembrie 27, 2006, 11:45:50 »

Cred ca singurul lucru pe care-l putem face cu sanse mari de castig va fi sa dam in judecata MF pentru nerespectarea regulamentului de organizare a examenului, foarte multe din articole fiind incalcate, inclusiv cel cu afisarea testelor si a rezultatelor corecte ale grilelor
Memorat
elena
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #22 : Noiembrie 27, 2006, 01:08:44 »

suntem 5 persoane care au participat la examenul ptr. consultant fiscal.Ne alaturam protestului celorlalti participanti ,datorita urmatoarelor nereguli :
-nu s-a respectat proportia prevazuta in Regulamentul de organizare al examenului, in sensul ca accentul s-a pus pe codul vamal, nu pe cel fiscal.
(cate Societati comerciale realizeaza operatiuni vamale?HuhHuh??,consultantul fiscal e consultant vamal?HuhHuhHuh)
-modul ambiguu,greoi de formulare al intrebarilor si raspunsurilor;
-neafisarea grilelor si a rezultatelor acestora imediat dupa examen ;
Memorat
aoprescu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #23 : Noiembrie 27, 2006, 01:37:19 »

propunere protest din Constanta
CONTESTATIE
CU PRIVIRE LA DESFASURAREA SI REZULTATUL GENERAL AL EXAMENULUI DE CONSULTANTA FISCAL SESIUNE 25-26 NOV.2006

Subsemnata, XXXXXXXX, domiciliata in ……………………………………., inaintez prezenta contestatie cu privire la modul de desfasurare si a rezultatului general al examenului de consultant fiscal, sesiunea noiembrie 2006.
   MOTIVELE DE FAPT:

-   nerespectarea OMF nr 1614/2006 privind regulamentul de desfasurare al examenului de consultant fiscal, prin aceea ca, raspunsurile considerate a fi corecte  nu au fost afisate conform Art.18 “ - Dupa terminarea examenului, Colectivul afiseaza la avizierele de la locul de desfasurare a examenului, raspunsurile corecte si punctajul aferent fiecarui raspuns, permitând astfel candidatilor sa isi autoevalueze lucrarile”.
-  rezultatele examenului nu au fost afisate conform Art. 20 “- Rezultatele obtinute la examen, verificate si aprobate de Comisia de examinare, se aduc la cunostinta candidatilor de Colectiv, prin afisare la locul de desfasurare a examenului si pe site-ul Ministerului Finantelor Publice”.
-   este adevarat faptul ca aceste contestatii trebuiau depuse in 3 zile lucratoare de la afisarea rezultatelor pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, dar avand in vedere faptul ca astazi 27 nov.2006 la orele 13, inca nu s-au afisat aceste rezultate, imi permit sa trimit aceasta contestatie.
-   deoarece consider ca nu a fost o examinare echitabila comparativ cu sesiunea precedenta, in care au fost admise 120 de persoane pe baza de interviu, persoane care “participasera” efectiv la elaborarea codului fiscal (care oricum este o lege discutabila, modificata pana in prezent de nenumarate ori si nu cred ca reprezinta un atuu faptul ca a participa la elaborarea unei astfel de legi pe care oricine ar fi putut sa o faca astfel incat sa fie atat de des modificata), si in urma caruia au fost admise toate pesoanele care au participat, care presupun ca nu au fost examinate la acelasi grad de dificultate nici din legislatia vamala si nici din tariful vamal pe care il aveam in bibliografie, solicit acordarea unui punctaj minim din oficiu.Nu s-a mai intilnit examen la care punctajul sa inceapa de la zero.
-   mai mult decat atat, nu vreau sa cred ca toti profesionistii din tara aceasta sunt considerati incompetenti si sunt numai o sursa de venit la bugetul de stat. De pe urma noastra s-au incasat 27 mld lei vechi, iar examenul a constituit de fapt “o bataie de joc fata de cei 9.000 de participanti”. In aceste conditii probabil, ca o sa luati masuri ca toti angajatii Ministerului Finantelor care au participat la concurs, sa fie dati afara ca incompeteti si slab pregatiti deoarece nu au fost in stare sa se ridice la nivelul “asteptarilor dvs”.
Fata de aceasta situatie, solicit  luarea unor masuri in sensul acordarii unui punctaj minim din oficiu peste numarul de puncte obtinute de fiecare candidat, ori anularea examenului si restituirea taxelor de inscriere tuturor participantilor.
Art. 23 - (1) Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage sanctionarea persoanelor vinovate.

Memorat
mada
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #24 : Noiembrie 27, 2006, 02:42:15 »

Daca poate cineva sa ma ajute cu grilele din 25.11, eu am obtinut 77.50 puncte, am rezolvat 31 de intrebari si vreau sa fac contestatie dar am inteles ca trebuie argumentata.... dar fara grile e imposibil.
Memorat
mada
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #25 : Noiembrie 27, 2006, 02:46:49 »

Am uitat sa specific ca sunt de acord cu un protest colectiv.
Memorat
zsoki
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #26 : Noiembrie 27, 2006, 03:41:49 »

coborarea baremului ar ajuta o parte din candidati, dar aici sunt probleme de fond, de alegerea subiectelor, formularea raspunsurilor, a nr. de raspunsuri, etc. 
Intrebarea mea este: care a fost scopul examenului - verificarea cunostintelor sau sa pice tot mai multi (> 99%), sa se demonstreze ca inspectorii fiscali, directorii din finante, expertii contabili etc. sunt incompetenti? Cei din Minister cate puncte ar face?

Sa protestam impotriva practicilor, mentalitatii  din minister
Memorat
adrianbenta
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #27 : Noiembrie 27, 2006, 04:34:56 »

Total de acord cu protestul.

Haideti sa il condimentam aratand si grilele gresite sau cu doua raspunsuri coreste.

BV Bogdan
Memorat
engicont
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #28 : Noiembrie 27, 2006, 04:39:02 »

Subscriu la un eventual protest colectiv.Am participat la examen in 26 cu sentimentul clar ca il voi pierde,dupa ce auzisem din 25.Dar faptul ca nu am putut lua acasa o cat de mica hartie cu subiectele si raspunsurile date,mi se pare ceva nemaiauzit.Pentru serviciile care le-am "primit"in decursul a 3.5 ore,am platit prea mult si am fost tratati ca niste studenti boboci,apriori pusi pe frauda.

Oricum,un examen cu procent de promovabilitate de sub 1%- ceva e in neregula si nu in privinta candidatilor.NU TREBUIE SA LASAM LUCRURILE ASA!
Memorat
adrianbenta
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #29 : Noiembrie 27, 2006, 04:43:16 »

Sunt si eu in situatia lui MADA, gandesc o contestatie , dar am nevoie de textul exact al intrebarilor din 25.11.2006.
Promit sa o pun pe site si va fi bine facuta.
Si eu am ,,mirosit,, cateva grile gresite.

Am niste prieteni avocati care abia asteapta sa isi faca un nume pe un asemenaea teren.

Rog mult mult daca are cineva textul intrebarilor din 25.11.2006 sa il puna pe site sau trimit mail sau fax.

Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 8 Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Noutati  |  Subiect: Protest « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!