Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Februarie 10, 2012, 02:25:22
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: www.contabile.ro Oferim contabilitate la cele mai bune preturi.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Noutati  |  Subiect: Protest 0 Utilizatori si 2 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 ... 6 7 [8] Imprima
Sondaj
Intrebare: Sunteti pentru contestatie?
Da   -108 (94.7%)
Mai bine mai asteptam   -0 (0%)
Poate se vor razgandi   -3 (2.6%)
Nu   -3 (2.6%)
Nu stiu   -0 (0%)
Numarul votantilor: 114

Autor Subiect: Protest  (Citit de 26979 ori)
elena
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #105 : Noiembrie 29, 2006, 04:14:32 »

nu exista site-ul ww.contab.ro; daniellab, fii mai explici!!!!
Memorat
danielab
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #106 : Noiembrie 29, 2006, 04:42:42 »

atasez un model de contestatie gasit pe un alt forum pentru contestarea subiectelor nu a modului de organizare al concursului
Memorat
Adi A
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #107 : Decembrie 01, 2006, 01:12:53 »

Am citit protestul din nume.doc .  E ok. Si printre intrebarile din 26.11. exista unele care admit raspunsuri multiple (ex. cel cu cant. de vin in hectolitri produsa in afara antrepozitului pt. ca in CF precizeaza medie 200 iar in intrebare nu spune medie si nici nu exista norme care sa explice pe cati ani se calculeaza media) sau unele a caror raspunsuri exced bibliografia. Am depus o contestatie individuala (fax si posta) dar trebuie facuta si una colectiva, trebuie angajata si o casa celebra de avocatura, trebuie sesizate toate ziarele, televiziunile si agentiile de presa (astia chiar ne-au discreditat in fata clientilor lasand sa se subinteleaga ca suntem cam prosti) iar eu m-am gandit sa sesizez chiar presidentia. Intr-un cuvant trebuie sa punem presiune din toate partile, cu decenta si cu fermitate. Motivul: eu personal nu am sesizat nici o intrebare prin care sa se testeze daca stiu  sa calculez corect vreun impozit sau o taxa, iar scopul declarat al examenului a fost sa formeze clasa profesionaa a celor care ii ajuta pe contribuabili sa intocmeasca declaratiile fiscale. Tot testul a fost numai din proceduri, sanctiuni si memorare de cifre care se gasesc in legislatie. Nu s-a testat daca participantii la test au inteles cum se calculeaza corect impozitul sau taxa. De fapt de aici pleaca evaziunea. Te intreaba in cate exemplare se completeaza formularul TR de care nu au auzit majoritatea vamesilor, cand acesta e cu regim special si autocopiant si se completeaza in cate exemplare imprima pixul pe el. Unde dracu' e consultanta aici ? In asta consta stiinta noastra ? Adica suntem pe postul operatorului de la ghiseul de informatii ? Asta trebuie contestat. Doua persoane care au deja calitatea de consultant ca urmare a interviului au afirmat ca nu au putut sa faca mai mult de 20 de intrebari din test la prima incercare. Orice persoana inteligenta incearca sa inteleaga cum se calculeaza un impozit , cui i se aplica si cand. Asta este cel mai important pentru ca degeaba stii termenul de depunere a unei declaratii daca nu stii pentru cine  trebuie sa o intocmesti, iar asta nu s-a testat la noi. Procedurile sunt treaba avocatilor, noi trebuie sa calculam corect si la timp. Procedura intervine de cele mai multe ori cand nu ai facut ceva bine si in termen. La un asemenea volum de materie, mintea umana elimina in mod automat lucrurile pe care nu le considera importante pentru a reusi sa le inteleaga si sa le memoreze pe cele importante pt. ca asa functioneaza creierul !!! Puteam sa invat un an intreg si nu m-as fi oprit deloc asupra la jumatate din problemele ridicate de ei. Trebuie luptat pentru scaderea notei de admitere la 7 pentru a lua examenul macar acea parte dintre colegi care au facut ceva pentru ca aceasta prevedere nu o vor mai putea retrage odata aplicata si vor beneficia de ia si urmatorii candidati. Anularea examenului nu e cea mai buna solutie pt. ca neuronii tot ni i-am strivit, banii tot i-am cheltuit, timpul pe drum tot l-am pierdut. Astea nu se recupreaza. Trebuie castigat ceva !!!!!!! Pentru toti. Subscriu si eu la absolut orice forma de protest.
Memorat
gabelache
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #108 : Decembrie 01, 2006, 01:50:49 »

Am dat examen pe 26.11.2006. Picat cu nota 7. Cum se pot face contestatii in vederea reducerii baremului de la 8? Comisia de examen spunea ca s-a vehiculat posibilitatea reducerii notei de acces la 7. Stiti ceva?
eu am inteles ca acet topic nu este pt. egoisti, ci pt. gasca de majoritari, adica pt cei ce vor un protest coleciv. sa fim sinceri, min. Vladescu (am scris numele cu litera mare, dar mai potrivit ar fi fost valdescu, nu?) este singurul min. care nu a facut nimic, nici macar nu a incercat, ceilalti chiar daca au facut prost, macar au incercat.
Memorat
mariam
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #109 : Decembrie 03, 2006, 10:33:24 »

Oare,pana la urma toata lumea a renuntat?Daca e asa,insemna ca ne meritam soarta.Si mai inseamna ca la examenul urmator avem toate sansele sa patim la fal ca acum.
Memorat
irinoi
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #110 : Decembrie 04, 2006, 08:34:50 »

cand se dau rezultatele la contestatii? si cum se comunica?
Memorat
adrianbenta
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #111 : Decembrie 05, 2006, 09:28:44 »

Auzi comedie, am facut o cotentestatie indiviaduala, si dupa ce am transmis-o m-am consultat cu un avocat asteptandu-ma la un raspuns negativ si...........ei bine nu pot sa ma adresez instantei deoarece regulamentul de organizare confera exclusiv drept de solutionare a contestatiilor comisiei de corectare a lucrarilor.
Memorat
Adi A
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #112 : Decembrie 05, 2006, 06:54:53 »

varianta cu scaderea notei de admitere la 7 este in discutie pana luni 11.12.06. cand se pare ca se vor afisa rezultatele contestatiilor. Trebuie facute contestatii so proteste colective pt. ca inca mai este timp !
Memorat
adrianbenta
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #113 : Decembrie 05, 2006, 07:06:24 »

Pt Adi A

De unde sti de varianta cu scaderea notei la 7 pana in data de 11.12.2006?
Adica e pertinenta sau e o discutie in ,,piata,,?
Memorat
Adi A
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #114 : Decembrie 07, 2006, 11:30:25 »

Pentru adrianbenta

Am sunat in 5 decembrie la Scoala de finante publice pt. a afla cum pot sa-mi ridic dosarul pentru a nu mai face rost de unele chestii in februarie si mi-am permis sa intreb interlocutorul ceva de genul : Prin tara se zvoneste ca exista o posibilitate sa se scada nota de admitere la 7, are rost sa ne facem sperante sau putem sa uitam asta? Raspunsul a fost urmatorul " Nu puteti sa uitati inca, chestiunea e in discutie la Ministerul Finantelor si probabil se va lua o decizie pana luni, cand se va da si raspunsul la contestatii ." Nu stiu cu cine am vorbit, nu s-a prezentat. A fost o intrebare la sfarsitul discutiei despre dosar si raspunsul a fost de la cineva "de acolo" nu din piata. Din aceeasi sursa: se pare ca examenul urmator va fi pe intai februarie.
Memorat
adrianbenta
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #115 : Decembrie 08, 2006, 10:09:18 »

Multumesc mult.
Memorat
adrianbenta
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #116 : Decembrie 08, 2006, 01:49:55 »

Astia nu se lasa, chiar cred ca declaratiile lunii Ianuarie  2007 vor trebui sa aiba viza unui consultant fiscal.
Memorat
adrianbenta
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #117 : Decembrie 16, 2006, 07:45:15 »

Mi-a sosit rezultatul de la contestatie.
Au recunsocut ca la aintrebarea cu activele contingente sunt 2 raspunsuri corecte(data in 25)
Cine e interesat de speta sa lase mesaj si trimit fax cu raspunsul MF
Memorat
mariam
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #118 : Ianuarie 17, 2007, 11:17:13 »

Stie cineva cand va fi urmatorul examen pt consultanti fiscali?Daca stiti ceva mai mult decat ca in februarie...Cand in februarie?Daca tematica va fi aceeasi?Stiti cumva daca se pot ridica dosarele de la Bucuresti?Daca se pot ridica doar personal sau cu impternicire?Multumesc.
Memorat
DYDY
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #119 : Ianuarie 28, 2007, 12:37:22 »

Mi-a sosit rezultatul de la contestatie.
Au recunsocut ca la aintrebarea cu activele contingente sunt 2 raspunsuri corecte(data in 25)
Cine e interesat de speta sa lase mesaj si trimit fax cu raspunsul MF
poti sa-mi trimiti si mie raspunsul de la mf?
adresa: dana_dimaca@yahoo.com
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8] Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Noutati  |  Subiect: Protest « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!