Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Februarie 07, 2012, 10:54:36
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont
Noutati: www.contabile.ro Oferim contabilitate la cele mai bune preturi.

-Intra aici pentru o oferta tentanta privind servicii contabile externalizate.-

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Download Filme

Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Noutati  |  Subiect: Protest 0 Utilizatori si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: [1] 2 3 ... 8 Imprima
Sondaj
Intrebare: Sunteti pentru contestatie?
Da   -108 (94.7%)
Mai bine mai asteptam   -0 (0%)
Poate se vor razgandi   -3 (2.6%)
Nu   -3 (2.6%)
Nu stiu   -0 (0%)
Numarul votantilor: 114

Autor Subiect: Protest  (Citit de 26969 ori)
Bogdan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : Noiembrie 26, 2006, 07:45:52 »

Pentru ca majoritatea celor care au dat examen pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal au consemnat nereguli in organizarea testarii si sa ii spunem neprofesionalism in conceperea subiectelor propun o discutie privind eventualitatea unui protest. Aici pot fi propuse forme de protest.
Memorat

karina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : Noiembrie 26, 2006, 07:56:47 »

Si eu am sesizat ca una din intrebari avea 2 variante de raspuns coprecte, dar pana nu intru in posesia grilelor nu ma pot pronunta, nu sunt convinsa ca am retinut in cel mai mic detaliu intrebarea. Cum sa depui contestatie daca nu ai dupa ce sa te verifici?
Era normal ca acea grila cu intrebari sa nu fie predata, sa ne ramana noua.
Memorat
mirelaz
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : Noiembrie 26, 2006, 07:57:55 »

pai de ce sa ne-o dea noua.... ca sa avem motive de contestatie....
oricum dupa cum au fost intrebarile, avizul probabil ca trebuia sa se refere la practicarea meseriei de consultant vamal....
Nici de la mine din sala nu a luat nimeni examenul ....
Concluzia:HuhHuh oare chiar suntem o tara de incompetenti? Huh
Sunt tare curioasa ce s-a dat pe data de 26.11.2006 , daca este adevarat ce se auzea , respectiv ca vor fi aceleasi subiecte...
Inca o data m-am lamurit ca FINANTELE isi bat joc de oameni.

« Ultima modificare: Noiembrie 26, 2006, 08:02:55 de catre mirelaz » Memorat
Bogdan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #3 : Noiembrie 26, 2006, 08:00:15 »

Propun recorectarea tezelor deoarece au fost subiecte la care raspunsul corect avea doua variante. unul este cel cu active contigente la care eu am bifat note explicative si nu mi-a fost luat in considerare( am inteles ca era "nu se cuprind in sit fin" , de asemenea la fapte de comert am bifat raspuynsul bun dar am vazut ca nu mi-a fost luat in considerare. astept postarea intrebarilor si a rasp corecte pe site-ul min finantelor  pt a ma putea verifica deoarece nu mi-au dat voie pe loc desi am semnat pe ea si mi-am asumat punctajul obtinut. O alta varianta ar fi sa coboare nota de intrare la 5 sau la 6 , nu stiu la cit. In fine, nu in ultmul rind refuzul nostru de a  ne prezenta in continuare la examen pina nu stabilesc si subiecte de examen.
Memorat

AIVIL
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : Noiembrie 26, 2006, 08:05:27 »

Va salut pe toti!

Cu riscul de a supara pe cineva,daca tot am fost invitata sa-mi spun parerea,mi-o voi spune cu toata sinceritatea.

Problema nu este examenul,problema este ministrul nostru Vladescu Grin!
Eu una am ramas socata de cand l-am auzit spunand ca habar nu are sa deschida calculatorul.De atunci,ma tot intreb,oare cum o alege omul asta varianta optima de buget?
Cu zeci de foi in fata,lipite cu scoci si cu rigla de 1 m pentru a nu pierde randurile?
Daca astia ne sunt sefii,nu are rost sa protestam dar, trebuie sa avem incredere in noi si in pregatirea noastra si sa invatam sa ne alegem conducatorii.
Am fost unul dintre miile de copii premianti si asta nu mi-a adus atat satisfactii cat mi-a adus obligatii(la vremea mea).De cate ori mi se intampla sa o dau in bara,auzeam"pestele de la cap se impute",ceea ce insemna ca eu sunt vinovata pentru toate nazbatiile colegilor mei.
Memorat
zvoristeanu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : Noiembrie 26, 2006, 08:26:52 »

trebuie sa luam atitudine vizavi de aceasta metoda de testare si evaluare. ce se poate face acum, cred, reducerea punctajului de la 80 la 60 chiar peste 50 puncte obtinute. In felul acesta, nu ca s-ar indrepta nedreptatea, pentru ca felul in care au fost intocmite intrebarile si variantele de raspuns, au putut fi interpretabile. Diferenta de nuanta,subiectivismul, au fost premeditate. dovada e promovabilitatea. 6 variante de raspuns!!!!!! nu e cam mult?
Memorat
ckeptea
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : Noiembrie 26, 2006, 08:38:39 »

Dar despre faptul ca ministrul Vladescu si-a retras dosarul de participare la examen pe 24.11 ce spuneti?
Memorat
AIVIL
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #7 : Noiembrie 26, 2006, 08:40:45 »

In data de 24 se stiau subiectele.Macar a avut bunul simt sa se retraga si nu s-a dus cu ele in buzunar.M-a surprins Huh.
Memorat
dora
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : Noiembrie 27, 2006, 09:55:22 »

Bogdan,
Crezi ca poti sustine un protest colectiv la care sa adere cat mai multi dintre cei care au participat la mascarada de examen din 25-26 nov. prin care sa contestam organizarea, sau orice altceva si cre sa se lase chiar cu chemarea in instanta a MF?
Presedintele acestei camere a conultantilor fiscali (cine l-o fi numit) este un director din ANAF.E oare deontologic?
Sau orice motive.Trebuie sa ne organizam si sa presam MF
Ce parere ai?
Memorat
iren
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : Noiembrie 27, 2006, 10:21:17 »

Nu cred ca vom face mare branza cu acest protest. Amintiti-va ce s-a intamplat in primavara la examenul de aptitudini de la Camera Auditorilor.
Cred ca acele grile au fast facute sa ne descurajeze. Daca pana in februarie nu apar cele 500 de propuneri de subiecte nu voi face mare lucru nici atunci. Problema mea este nu ca nu am invatat ci nu am invatat asa cum au cerut ei.

Oricum, eu protestez ca nu si-au tinut promisiunea verbala de a publica aceste propuneri de subiecte.
In rest nu prea am ce protesta pentru ca ... au fost intrebari din Bibliografie, corectarea s-a facut in fata fiecaruia...Cam suspect de multa transparenta din acest punct de vedere.
Cea mai tare persoana pe care o cunosc a facut 30 de grile. Ea spera sa se coboare stacheta si sa nu ramana la 80 de puncte. In sinea noastra, a celor care au facut  intre 24 si 31 de grile, asta speram.
Memorat
zuzu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #10 : Noiembrie 27, 2006, 10:23:06 »

Am dat examen pe 26.11.2006. Picat cu nota 7. Cum se pot face contestatii in vederea reducerii baremului de la 8? Comisia de examen spunea ca s-a vehiculat posibilitatea reducerii notei de acces la 7. Stiti ceva?
« Ultima modificare: Noiembrie 27, 2006, 10:29:56 de catre zuzu » Memorat
contagorj
Full Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #11 : Noiembrie 27, 2006, 10:26:55 »

pai daca o sa fie cum se zvoneste, adica dupa 01.01 trebuie sa ai semnate declar. 100, 300, etc. de catre un consultant fiscal - inainte de a le depune, intelegeti si voi
Memorat

http://contabilitate.myforum.ro/ - forum contabili gorjeni
sylvie
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #12 : Noiembrie 27, 2006, 10:27:31 »

Din 9000 de candidati doar 24 sunt competenti??? Nu e ceva ciudat aici??
Rata de promovabilitate 0.26%?Huh?...neluand in calcul pe cei care nu s-au prezentat, ca oricum nu mai conteaza......Adica din 384 de candidati a promovat d'abia unul?Huh
Nu doare pe nimeni mintea???
Memorat
mihaianto888
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #13 : Noiembrie 27, 2006, 11:01:53 »

Eu propun sa coboare grila la  50, pentru ca e nota de trecere si nu cred ca au luat prea multi 60 sau 70 de puncte.
      Pe de alta parte se spune ca este nevoie de aceasta categorie profesionala din 2007, si atunci cum va fi oare daca vor fi doar 24 consultanti fiscali, trebuie sa ne deplasam in alt oras pentru semnatura?
      Sunt reprezentanta mai multor colege de breasla si  subscriem la protestul initiat.
Memorat
audi
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #14 : Noiembrie 27, 2006, 11:05:34 »

Am dat examenul in 25.Am luat 75 de puncte.Vreau sa fac contestatie,dar
in situatia mea trebuie sa contest  ori 2 intrebari ambigue,ori 2 raspunsuri gresite.Problema mea este ca nu am grilele din 25 pentru a gasi ceva de contestat.Ma ajuta cineva ?
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 8 Imprima 
Forum contabilitate Contabile.ro  |  Camera Consultantilor Fiscali  |  Noutati  |  Subiect: Protest « precedent urmator »
Mergi la:  

program de facturare

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.

Contabilitate Bucuresti
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media Validat cu XHTML 1.0!